3D billeder kan booste salget

Skal du sælge dit boligprojekt, lave forslag til lokalplan eller sælge gennem ejendomsmægler, så er 3d billeder et effektivt værktøj. Undersøgelser viser, at vi mennesker tænker visuelt og husker det visuelle bedre end ord og tekst. Det kan du læse mere om i dette blog-indlæg.

Eksteriør billeder kan med fordel benyttes til at vise bygningens udformning og design. Interiørbilleder kan du bruge til at give inspiration til f.eks. indretning eller en oplevelse af, hvordan det er at opholde sig i bygningen. Vi tager udgangspunkt i målgruppen og den stemning og stil, du ønsker at skabe, så du rammer plet i din kommunikation. 

Kvalitet af 3d billeder

Kvaliteten af 3D billeder afhænger af dine ønsker. Nogle gange kan en enkelt visualisering til illustration være det bedste, f.eks. hvis du vil se en ide, mens du stadig er i designfasen.

Indbydende miljø giver større effekt

Skal 3d billedet bruges til salg, anbefaler vi altid den højeste kvalitet.

Det får materialet til at fremstå så flot som muligt og sikrer, at kunden kan genkende det endelige byggeri, når han ser det. Du får forventningsafstemt og undgår misforståelser. Husk at et indbydende miljø på billedet, såsom terrasser, møbler, buske, træer, veje, mennesker og biler m.m. gør projektet endnu mere levende og visuelt tiltrækkende.

Fleksibelt

3D billeder er fleksible at bruge på stort set alle salgs-og markedsføringsplatforme. Både i print, som plancher, flyers og brochurer. Eller online, som hjemmesider og sociale medier. Desuden er de nemme at sende direkte til kunden på email. Tilpasninger og ændringer i design kan efterfølgende gøres, uden at starte helt fra bunden igen.

BLOG:  Derfor får 3D visualiseringer kunden til at købe

Hvordan vi mennesker bearbejder information har betydning for, hvor effektivt et budskab trænger igennem til os. Og der er rigtig meget, der tyder på, at vi med fordel kan benytte os af visuelle effekter, når vi ønsker at præsentere, sælge eller bare opnå folks opmærksomhed.  Det kan man udlede af disse….læs hele indlægget her.

Se mere om fotomontage
Filmanimation
Filmanimation

FÅ EN PRIS
PÅ DIN OPGAVE

INDENFOR 24 TIMER*

*Vi henvender os hurtigst muligt og giver
en pris på din opgave indenfor 24 timer.

    Venligst bekræft at du har læst og accepteret vores persondatapolitik