Derfor får 3D kunden til at købe

af Tina Baggesen

Hvordan vi mennesker bearbejder information har betydning for, hvor effektivt et budskab trænger igennem til os. Og der er rigtig meget, der tyder på, at vi med fordel kan benytte os af visuelle effekter, når vi ønsker at præsentere, sælge eller bare opnå folks opmærksomhed. Det kan man udlede af disse informationer:

  • Den del af hjernen, der bearbejder synssansen er næsten seks gange større end de dele af hjernen, der tilsammen bearbejder de andre sanser.
  • Vores hjerne bearbejder visuelt indhold 60.000 gange hurtigere end tekst.
  • 90 % af al information, som bliver sendt til hjernen, er visuel.
  • Hvis vi kun hører eller læser information, husker vi kun 10 % tre dage senere. Hvis vi derimod kombinerer informationen med et billede eller en video, husker vi op til 65 % tre dage senere.
3d visualiseringer
  •  Når vi ser billeder og video, kan vi se farver, former og måle afstande – altså vi får meget mere information end ved at læse en tekst eller se en skitse eller en plantegning.

Så vi kan godt konkludere, at der er noget om det gamle ordsprog “Et billede siger mere end 1000 ord”. Det betyder, at hvis du vil have folk til nemmere at forstå, forestille sig eller huske noget, så er det en god idé at bruge visuelle elementer som billeder og film.

Udnyt din viden og forøg dine chancer for et salg med 3D visualisering

Når du nu ved dette, så ligger det lige til højrebenet at sørge for at vise billeder og film, når du er i en salgssituation. Især levende billeder giver din kunde mere at arbejde med og hjælper med at give et klart og tydeligt indtryk af projektet. Derfor giver det størst gennemslagskraft over for kunden, at salgsmaterialet kombinerer tekst, tegninger og billeder samt 3D animationsvideo.

Kilder:
http://www.kommunikationsforum.dk/artikler/guide-til-billedboomet-i-de-sociale-medier
http://blog.brandmovers.dk/infografik-visuelt-indhold-billeder-virker
http://blog.hubspot.com/marketing/visual-content-marketing-strategy
http://www.processink.dk/Hvad-ojet-ser-husker-vi

Projektsalg af boliger
Projektsalg af boliger
Brochure og tekst