BLOG

Velkommen til vores blog. Her kan du få mere at vide om 3D visualisering og få gode råd til den bedste måde at bruge 3D visualisering og andet materiale i salget af byggeprojekter. Er der emner, du kunne tænke dig at vi tager op, så mail eller giv os et kald. 


4 tips til præsentationsfilm af dit byggeprojekt

Forleden snakkede vi med en tømrer, som troede, at det var meget besværligt at få lavet en filmanimation af et byggeprojekt. Hans opfattelse var, at det kun er noget for projekter i milliardklassen. Den teknologiske udvikling har dog gjort det muligt at lave flotte præsentationsfilm med animation af dit kommende byggeri.……..læs mere…


6 tips til en bedre projektsalgshjemmeside

En projektsalgshjemmeside er en hjemmeside med sin egen web-adresse, der har til formål at give potentielle købere et klart billede og masser af praktisk information om et konkret byggeprojekt. Den indgår i markedsføringen af boliger både som hjælp til at tiltrække mulige købere samt til at bringe køberne videre i købsprocessen. Her får du 6 gode råd til at lave den optimale side.……..læs mere…


Sådan gør du dit byggeprojekt synligt

Spørgsmålet er: Hvordan fanger du den potentielle investor eller købers opmærksomhed om lige dit byggeprojekt, når den gennemsnitlige dansker udsættes for godt 3000 reklamebudskaber? Hver eneste dag……..læs mere…

Sådan får dit byggeprojekt presseomtale

Der er mange fordele ved at få presseomtale af dit byggeprojekt. Afhængigt af situationen kan omtalen for eksempel bevirke at projektet bliver solgt hurtigere, det kan gøde jorden for ændringer i lokalplan eller det kan bruges til information…..læs hele indlægget her.


Projektsalg af boliger – brug et mood-board til at ramme målgruppen

Salg af boliger på projektstadiet har både udfordringer og muligheder. Udfordringen er, at boligen ikke eksisterer fysisk endnu. Muligheden er til gengæld, at du kan inspirere og ramme plet ved hjælp af flotte 3D billeder, hvor boligen er indrettet på den rigtige måde i forhold til…..læs hele indlægget her.


4 grunde til at film sælger dit byggeprojekt

3D visualisering er et fantastisk redskab til at vise dit byggeprojekt eller design frem for potentielle kunder, samarbejdspartnere eller andre interessenter.

Du kan vise dit projekt eller design frem via både 3D billeder og 3D animationer. Men hvis du skal vælge mellem de to, så vil jeg anbefale, at du vælger en animationsfilm. Her er 4 gode grunde til den anbefaling…..læs hele indlægget her.


Byggeprojekter: Derfor får 3D visualiseringer kunden til at købe

Hvordan vi mennesker bearbejder information har betydning for, hvor effektivt et budskab trænger igennem til os. Og der er rigtig meget, der tyder på, at vi med fordel kan benytte os af visuelle effekter, når vi ønsker at præsentere, sælge eller bare opnå folks opmærksomhed.  Det kan man udlede af disse….læs hele indlægget her.

3d visualiseringer