En 3D tegning viser klart og realistisk, hvordan dit byggeri vil tage sig ud. Skal du sælge dit boligprojekt, lave forslag til lokalplan eller sælge gennem ejendomsmægler, så er en 3d tegning i fotorealistisk kvalitet et effektivt værktøj. Undersøgelser viser, at vi mennesker tænker visuelt og husker det visuelle bedre end ord og tekst. Det kan du læse mere om i dette blog-indlæg.

Eksteriør 3d tegninger kan med fordel benyttes til at vise bygningens udformning og design. Interiørbilleder bruges ofte til at give inspiration til f.eks. indretning eller en oplevelse af, hvordan det er at opholde sig i bygningen. Indretningen af interiørbillederne tager udgangspunkt i målgruppen og den stemning og stil, du ønsker at skabe.

Kvalitet af 3d tegning

Kvaliteten af 3D tegning afhænger af dine ønsker. Nogle gange kan en enkelt visualisering til illustration være det bedste, f.eks. hvis du vil se en ide, mens du stadig er i designfasen. Skal 3d tegningen bruges til salg, anbefaler vi altid den højeste kvalitet.

Det får materialet til at fremstå så flot som muligt og sikrer, at kunden kan genkende det endelige byggeri, når han ser det. Her har Archiservice ApS erfaring for at et indbydende miljø, såsom terrasser, møbler, buske, træer, veje, mennesker og biler m.m. gør projektet endnu mere levende og visuelt tiltrækkende.

FÅ EN PRIS
PÅ DIN OPGAVE

INDENFOR 24 TIMER*

*Vi henvender os hurtigst muligt og giver
en pris på din opgave indenfor 24 timer.

    Venligst bekræft at du har læst og accepteret vores persondatapolitik