En 3D visualisering til salg af bolig kan være yderst effektivt. Når vi kommunikerer, betyder det vi siger kun 7%. De sidste 93% er nemlig non-verbal kommunikation, dvs. kropssprog og stemmeføring. På samme måde forholder det sig med kommunikation via medier. Det visuelle sælger. Undersøgelser viser, at vi mennesker tænker visuelt og husker det visuelle bedre end ord og tekst. Det kan du læse mere om i dette blog-indlæg.

3D visualisering til din bolig eller boligprojekt skaber et visuelt billede hos modtageren, som aktivirer mange flere følelser og centre i hjernen. Hvad enten du har et større projekt, du vil have solgt eller ønsker at se hvordan en ombygning vil tage sig ud, så kan vi skabe billedet. Eksteriør billeder kan med fordel benyttes til at vise bygningens udformning og design. Interiørbilleder bruges ofte til at give inspiration til f.eks. indretning eller en oplevelse af, hvordan det er at opholde sig i bygningen. 

Kvalitet af 3d visualisering til bolig

Kvaliteten af 3D visualisering til bolig afhænger af dine ønsker. Nogle gange kan en enkelt visualisering til illustration være det bedste, f.eks. hvis du vil se en ide, mens du stadig er i designfasen. Skal 3d visualiseringen bruges til salg, anbefaler vi altid den højeste kvalitet.

Det får materialet til at fremstå så flot som muligt og sikrer, at kunden kan genkende det endelige byggeri, når han ser det. Husk at et indbydende miljø, såsom terrasser, møbler, buske, træer, veje, mennesker og biler m.m. gør projektet endnu mere levende og visuelt tiltrækkende.

FÅ EN PRIS
PÅ DIN OPGAVE

INDENFOR 24 TIMER*

*Vi henvender os hurtigst muligt og giver
en pris på din opgave indenfor 24 timer.

    Venligst bekræft at du har læst og accepteret vores persondatapolitik