3d visualisering pris

Et naturligt spørgsmå vi ofte støder på, er hvad for en pris man skal regne med for en 3D visualisering. Svaret er lige så naturligt: “det kommer an på…”

Der  er rigtig mange parametre – ønsker til kvalitet, bygningens kompleksitet, omgivelser, er der fotomontage involveret, hvor mange visualiseringer drejer det sig om, etc.

Som tommelfingerregel kan du regne med et sted mellem 5 – 10.000 kr. pr. visualisering. For at komme nærmere, er det vigtigt at tage en dialog om, hvilken situation du er i og hvilke produkter, der bedst kan hjælpe dit salg.  Du er velkommen til at beskrive din opgave nedenfor, så vender tilbage hurtigst muligt. 

Kvalitet af 3d billeder

Kvaliteten af 3D billeder afhænger af dine ønsker og har indflydelse på hvilken pris 3d visualiseringen får. Nogle gange kan en enkelt visualisering til illustration være det bedste, f.eks. hvis du vil se en ide, mens du stadig er i designfasen. Skal 3d billedet bruges til salg, anbefaler vi altid den højeste kvalitet.

Det får materialet til at fremstå så flot som muligt og sikrer, at kunden kan genkende det endelige byggeri, når han ser det. Her har Archiservice ApS erfaring for at et indbydende miljø, såsom terrasser, møbler, buske, træer, veje, mennesker og biler m.m. gør projektet endnu mere levende og visuelt tiltrækkende.

Alle disse elementer har en indflydelse på prisen.

FÅ EN PRIS
PÅ DIN OPGAVE

INDENFOR 24 TIMER*

*Vi henvender os hurtigst muligt og giver
en pris på din opgave indenfor 24 timer.

    Venligst bekræft at du har læst og accepteret vores persondatapolitik