PROJEKTSALG 3D visualisering

Er du projektudvikler, investor eller ejendomsmægler kan vi levere en samlet pakke til projektsalg af boliger. Afhængigt af ønsker og behov sammensætter vi elementerne, der skal være med til at løfte salget og få projektet solgt – hurtigt og til prisen.

Kerneydelsen er 3D visualisering til projektsalg samt animations- og præsentationsfilm. Til projektsalg er en specifik projektsalgshjemmeside, hvor 3d visualisering er bærende, et yderst effektivt værktøj, som vi altid anbefaler. Du får din egen platform, hvor potentielle købere kan søge relevant information og se, hvordan boligerne kommer til at se ud. Her kommer vi også ind over Google Adwords annoncering og remarketing af din side, for at sikre en høj synlighed og så mange relevante besøgende som muligt.

Eget design og logo

Vi udvikler logo og stilfuldt design til projektsalgs hjemmesiden. Designet og logo går igen i det øvrige salgsmateriale, du måtte ønske. Eksempler på salgsmateriale er den trykte brochure, flyers med plantegninger, annoncer, bannere til showroom, m.v. Det giver dit boligprojekt et genkendeligt og ensartet udtryk hele vejen igennem og øger kvaliteten af dine kunders købsoplevelse.

Der er tillige mulighed for at vise de potentielle købere til projektsalg 3D visualisering i VR – Virtual Reality, som du kan se mere om her.

Brochure og tekst
projektsalg 3d visualisering
Website til projektsalg