PROJEKTSALGSWEBSITE

Et projektsalgswebsite kan booste dit salg. Er du projektudvikler, investor eller ejendomsmægler kan vi levere en samlet pakke til projektsalg af boliger. Afhængigt af ønsker og behov sammensætter vi elementerne, der skal være med til at løfte salget og få projektet solgt – hurtigt og til prisen. 

Udgangspunktet er projektsalgswebsitet med 3D visualiseringer og eventuelt animations-og præsentationsfilm. Et projektsalgwebsite er et yderst effektivt værktøj, som vi altid anbefaler. Her kommer vi også ind over Google Adwords annoncering og remarketing af din side, for at sikre en høj synlighed og så mange relevante besøgende som muligt.

Vi udvikler logo og stilfuldt design til projektsalgswebsitet. Designet og logo går igen i det øvrige salgsmateriale, du måtte ønske. Eksempler på salgsmateriale er den trykte brochure, flyers med plantegninger, annoncer, bannere til showroom, m.v.

Se mere om andre elementer og hvordan de skabes i sammenhæng med projektsalgswebsitet i dette blogindlæg om at trænge igennem støjen med projektsalget. 

Brochure og tekst
projektsalg 3d visualisering
Website til projektsalg