Erhvervsbyggeri nyt domicil

Kunde: HPH Totalbyg A/S

Opgaven: Animationsfilm samt 3D billeder af nyt domicil.

Beskrivelse: Kunden ønskede at få visualiseret sit  nye domicil for at sikre at såvel interiør som eksteriør ville fungere optimalt. Samtidig kunne det tjene som information til egne medarbejdere og andre interesserede. Valget faldt på en animationsfilm, som viser projektet fra forskellige vinkler. Vi arbejdede videre på kundens egne 3D tegninger og skabte en helstøbt film, hvor man både ser bygningen fra oven, fra forskellige vinkler samt er indenfor i såvel kontor som lagerhal. Det giver et godt indtryk af bygningen og hvordan det vil føle at være indvendigt. Derudover leverede vi en række 3D billeder af projektet, baseret på animationsfilmen og bearbejdet i Photoshop. 

”Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Archiservice. Produktet levede fuldt op til de forventninger, vi havde og jeg kan derfor trygt anbefale Archiservice som samarbejdspartner.”

Jacob Vestergreen, Salgsdirektør/indehaver

HPH Totalbyg A/S

HPH_logo

TILMELD NYHEDSBREV

Med en tilmelding til nyhedsbrevet holder du dig opdateret med seneste viden om det spændende visualiseringsområde. Vi giver gode råd, seneste nyt om udviklingen og eksempler på projekter, der kan tjene som inspiration.

Nyhedsbrevet udkommer ca. 6- 8 gange årligt.

    Venligst bekræft at du har læst og accepteret vores persondatapolitik

    SE NÆSTE REFERENCE