Informationsfilm Femern Bælt Development

Kunde: Femern Bælt Development

Opgaven:  Informationsfilm med 3D animation og infographics

BeskrivelseFemern Bælt Development skulle afholde en konference for det regionale erhvervsliv om, hvordan de bedst drager nytte af de forretningsmuligheder, der opstår i forbindelse med byggeriet af Femern tunnelen.

Til det formål ønskede de en informationsfilm. Filmen skal give et billede af størrelsen på den fabrik, der skal lave tunnelelementerne samt de tilhørende områder med bl.a. beboelse m.v. og informere om mulighederne og potentialet for det regionale erhvervsliv.

Ud fra kundens første tanker lavede vi et Storyboard, der senere blev tilpasset, samt en række prøveversioner med test af speak og effekter.

Vi valgte at bygge filmen op omkring en 3D animation af fabrik og beboelse som visuel bund, så projektets størrelse og dermed potentiale blev tydeliggjort. Ind over dette integrerede vi forskellige grafiske elementer i form af speeddrawing, animation og infographics til at understøtte det speakede budskab.

Det har været en utrolig spændende og lærerig proces og vi er både stolte over – og taknemmelige for – at kunne bidrage til at skabe vækst for det regionale erhvervsliv.

TILMELD NYHEDSBREV

Med en tilmelding til nyhedsbrevet holder du dig opdateret med seneste viden om det spændende visualiseringsområde. Vi giver gode råd, seneste nyt om udviklingen og eksempler på projekter, der kan tjene som inspiration.

Nyhedsbrevet udkommer ca. 6- 8 gange årligt.

    Venligst bekræft at du har læst og accepteret vores persondatapolitik