Projektwebsite til boligudlejning

Kunde: Byggeselskabet Maglebjerg ApS

Opgaven: Projekthjemmeside inkl. udvikling af visuel identitet, tekstforfatning og salgsplantegninger til projektudlejning af 165 lejligheder.

Kundeudtalelse: “Archiservice har været gode samarbejdspartnere i forbindelse med udarbejdelse af hjemmesiden omkring projektet Maglebjerget. I første omgang kom vi hurtigt og præcist i mål med at definere opgaven og med hvem, der gjorde hvad. De har været gode til at komme med input og har lavet et flot design på hjemmesiden. Vores forventninger er til fulde blevet indfriet, og tidsplanen er blevet overholdt. Vi kan varmt anbefale Archiserve”. Morten Nielsen, Byggeselskabet Maglebjerg ApS.

BeskrivelseKunden var i opstart af byggeriet af 165 lejligheder. For at igangsætte udlejningen, ønskede kunden en projekthjemmeside. Hjemmesiden havde til formål at give et overblik over projektet, bebyggelsen, området og at kunne håndtere status på lejlighederne efterhånden som de blev udlejet.
 
Vi udviklede logo og visuel identitet og lavede overskuelige plantegninger samt tekstforfatning. Beliggenheden blev illustreret visuelt via et luftfoto med angivelse af daginstitutioner, dagligvarebutikker, tranport m.v.

 Alt blev samlet på en flot og overskuelig projekthjemmeside med interaktiv boligvælger.

projektwebsite
projektwebsite
Pleasant way of doing notes
Pleasant way of doing notes
Blok 1 _22
Blok 1 _22
previous arrow
next arrow

TILMELD NYHEDSBREV

Med en tilmelding til nyhedsbrevet holder du dig opdateret med seneste viden om det spændende visualiseringsområde. Vi giver gode råd, seneste nyt om udviklingen og eksempler på projekter, der kan tjene som inspiration.

Nyhedsbrevet udkommer ca. 6- 8 gange årligt.

    Venligst bekræft at du har læst og accepteret vores persondatapolitik