Rådmandshuse – projektsalg af tagboliger

Kunde: Skou Gruppen A/S

Opgaven: Komplet projektsalgsmateriale. 3D visualisering, identitet og logo, projektwebsite, plantegninger og brochure. Til brug i projektsalg af taglejligheder på Nørrebro. 

Beskrivelse: København har udbredt mangel på boliger over de kommende år. Samtidig findes ca. 22.000 m2 uudnyttede tørrelofter på større beboelsesejendomme, der kan laves om til moderne lejligheder. Entreprenørfirmaet Skou Gruppen A/S, købte derfor i 2016 tørloftet på tre ejendomme ved Rådmandsgade og Tagensvej på Nørrebro, med henblik på at ombygge dem til moderne taglejligheder.

Projektsalget af lejlighederne skulle understøttes af et solidt salgsmateriale. Archiservice ApS har stået for salgsmaterialet, som omfatter visuel identitet, logo, 3D visualiseringer, plantegninger, projektwebsite og brochure. Vi har i samarbejde med kunden lagt vægt på at visualiseringer giver det bedst mulige indtryk af både lejligheder og udsigt, og især at vise hvordan loft til kip og store vinduespartier gør lejlighederne lyse og luftige. Desuden valgte vi i samarbejde med danbolig Projektsalg og kunden, at fremhæve områdets muligheder og centrale beliggenhed. Projektwebsitet er bevidst holdt enkelt, informativt og overskuelig – med fokus på at få besøgende til at skrive sig op til mere information og kontakt til ejendomsmægler.

Rådmandshuse, København
Stue c6
Stue c6
Soveværelse
Soveværelse
Køkken C6
Køkken C6
plantegninger
plantegninger
Business women hands working writing notebook on wooden desk, li
Business women hands working writing notebook on wooden desk, li
brochure
brochure
previous arrow
next arrow

TILMELD NYHEDSBREV

Med en tilmelding til nyhedsbrevet holder du dig opdateret med seneste viden om det spændende visualiseringsområde. Vi giver gode råd, seneste nyt om udviklingen og eksempler på projekter, der kan tjene som inspiration.

Nyhedsbrevet udkommer ca. 6- 8 gange årligt.

    Venligst bekræft at du har læst og accepteret vores persondatapolitik

    SE NÆSTE REFERENCE