Thors Have, kompromisløst & eksklusivt nybyggeri

Kunde: CP Byg A/S

Opgaven: 3D visualisering af nyt boligområde til projektsalg

Beskrivelse: Thors Have er et eksklusivt byggeri med 18 nye lejligheder, fordelt i et længehus samt 5 punkthuse. Beliggenheden er unik lige ved en park i Åbyhøj, kun 10 min fra Århus C. Kunden ønskede stilfulde visualiseringer, både fra interiør og eksteriør, især med fokus på beliggenheden i det grønne samt at fremhæve altaner og udsigt.

 

Baseret på arkitektens situationsplan, materialebeskrivelse og tekniske tegninger, udviklede vi 3D modellen og lavede indretning og stemning. Vi havde løbende tæt kontakt til kunden omkring bl.a. beplantning og det helt rette visuelle udtryk. Der var flere spændende udfordringer, bl.a. at terrænet er i forskudt niveau.

3D visualiseringerne bliver brugt både til brochuremateriale samt på ejendomsmæglers hjemmeside som en væsentlig del af projektsalget.

TILMELD NYHEDSBREV

Med en tilmelding til nyhedsbrevet holder du dig opdateret med seneste viden om det spændende visualiseringsområde. Vi giver gode råd, seneste nyt om udviklingen og eksempler på projekter, der kan tjene som inspiration.

Nyhedsbrevet udkommer ca. 6- 8 gange årligt.

    Venligst bekræft at du har læst og accepteret vores persondatapolitik

    SE NÆSTE REFERENCE