VR Virtual Reality

VR – VIRTUEL REALITY

VR – Virtual Reality til byggeri vinder mere og mere indpas i forhold til præsentation af byggeprojekter. Ideen er, at du ifører dig et sæt VR-briller og ser byggeprojektet heri. Enten som en film, hvor du passivt føres rundt i byggeriet, eller som 360 grader billede, hvor du selv bestemmer, hvor du kigger og bevæger dig hen.

Der findes en del forskellige løsninger og muligheder – fra simple ”pap” briller, f.eks. Google cardboard, som du sætter din telefon ned i med en app, til integrerede briller med meget høj grad af realisme og følelsen af at være der selv, f.eks. Oculus Rift.

Desuden findes forskellige grader af involvering, funktioner og muligheder for hvordan projektet vises i VR-brillen. Skal det være billeder, hvor du selv bestemmer hvor du kigger og går hen? Skal det være en film, hvor du føres gennem byggeriet? Eller skal der indbygges særlige funktioner, f.eks. information, valgmuligheder, mere information, valg af overflader, etc.

Augmented Reality er en anden type, som bedst kendes fra spil som Pokemon Go. Her ser du virkeligheden gennem dit kamera på mobilen, hvorpå et billede eller en model af byggeriet kan vises. Det giver f.eks. mulighed for at du kan stå på byggeriets lokation og se byggeriet på grunden, gennem din telefon eller tablet.
Vi anbefaler til start en dialog om hvad du ønsker at opnå, som udgangspunkt for den videre udvikling.

Filmanimation
Filmanimation
3D visualisering

TILMELD NYHEDSBREV

Med en tilmelding til nyhedsbrevet holder du dig opdateret med seneste viden om det spændende visualiseringsområde. Vi giver gode råd, seneste nyt om udviklingen og eksempler på projekter, der kan tjene som inspiration.

Nyhedsbrevet udkommer ca. 6- 8 gange årligt.

    Venligst bekræft at du har læst og accepteret vores persondatapolitik